drubezi-jatra.jpg

Pikantní drůbeží játra s uzeným špekem

Játra omyjeme, obalíme v mouce. Uzený špek nakrájíme na tenké plátky, vložíme do kastrolu a vyškvaříme. Vyjmeme děrovanou naběračkou a přidáme olej (tuk se nepřepaluje). Vložíme játra, která po obou stranách opečeme, zastříkáme sójovou omáčku, posypeme kořením, prolisovaným česnekem a podlijeme teplou vodou. Přidáme...

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Recept ma neoslovil.

    s
    Stanislav Brázdil

    Pikantní drůbeží játra s uzeným špekem jsou dobrá. Játra mám rád.

    b
    Božena Brázdilová

    Já taky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist