Petrželková omáčka

Rozpustíme margarín a osmahneme na něm mouku. Poté zvolna vmícháme mléko, uvedeme do varu a vaříme asi 10 minut. Omyjeme svazek petrželky, osušíme ji a posekáme otrhané lístky. Vmícháme do omáčky, osolíme a opepříme.

Diskuze

6 komentářů

    a
    aknela11

    omáčka – děkuji za skvělý recept – je to moc dobrá omáčka

    x
    xxkouckaxx

    Omáčka, která lahodně chutná – nejlepší je na ní vůně !

    x
    xxkouckaxx

    tak jsem ji vyzkoušela a není to špatné , ale koprovka je koprovka

    x
    xxkouckaxx

    úplná klasika , ale s petrželkou jsem ji ještě nedělala

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist