Perverda – kolečka se švestkami a ořechy
Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie 1. Z mouky, mléka, vejce, soli a trošky oleje vypracujeme tužší těsto a necháme 10 minut odpočinout. Pak je rozválíme na 3-5 mm silný plát a okrouhlým tvořítkem nebo sklenicí vykrájíme kolečka. Kolečka osmažíme po obou stranách na oleji...
Sladké, exotické a nepříliš složité – tak to bych mohla zkusit !
Perverda je zajímavý název – odkudpak to asi pochází ?
určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme
Perverda je opravdu sladká exotická mnamka.Párkrát jsem jí jedla,ale ještě nedělala.Určitě ráda vyzkouším.
perverda, neznám, vyzkouším a uvidíme jaké to bude
Tak to vypadá dobře, neznám to, ale za vyzkoušení to určitě stojí.
Recept slyším poprvé, ani název mi nic neříká,ale myslím si,že by nám to doma chutnalo..sladké má rád snad opravdu každý..