Perverda – kolečka se švestkami a ořechy

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie 1. Z mouky, mléka, vejce, soli a trošky oleje vypracujeme tužší těsto a necháme 10 minut odpočinout. Pak je rozválíme na 3-5 mm silný plát a okrouhlým tvořítkem nebo sklenicí vykrájíme kolečka. Kolečka osmažíme po obou stranách na oleji...

Diskuze

9 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Sladké, exotické a nepříliš složité – tak to bych mohla zkusit !

    x
    xxkouckaxx

    Perverda je zajímavý název – odkudpak to asi pochází ?

    r
    roupicek1

    určitě je to pochoutka,myslím,že to vyzkoušíme

    h
    Handale

    Perverda je opravdu sladká exotická mnamka.Párkrát jsem jí jedla,ale ještě nedělala.Určitě ráda vyzkouším.

    j
    jijina

    perverda, neznám, vyzkouším a uvidíme jaké to bude

    l
    ladouch

    Tak to vypadá dobře, neznám to, ale za vyzkoušení to určitě stojí.

    m
    Marie1945

    Recept slyším poprvé, ani název mi nic neříká,ale myslím si,že by nám to doma chutnalo..sladké má rád snad opravdu každý..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist