pernikova-chaloupka-352x198.jpg

Perníková chaloupka s polevou

Těsto: 650 g hladké mouky, 250 g moučkového cukru, 2 lžičky jedlé sody, 2 lžičky perníkového koření, 50 g rozehřátého másla, 4 žloutky, 150 g medu, 6-7 lžic mléka, 1 žloutek na potření perníčků Bílková poleva: 1 bílek, 170...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist