pernikova-babovka.jpg

Perníková bábovka s kakaem

Všechny ingredience na těsto dobře promícháme. Olej, mléko, mouku, prášek do perníku, kakao a cukr. Vznikne nám hladké těsto, které vlijeme do vymazané a vysypané bábovkové formy. Bábovku pečeme při teplotě 180 °C cca 45 minut. Po upečení pocukrujeme prosátým cukrem. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

3 komentáře

    b
    Božena Brázdilová

    Perníková bábovka s kakaem tam se nedává žádné vajíčko?

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Perníková bábovka s kakaem může být dobrá.

    j
    jankac

    Je to dobrá bábovka – rýchlovka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist