pernicky_1_1.jpg

Perníčky s medem

Ze všech surovin vypracujeme hladké těsto, zabalíme to potravinové fólie a uložíme do chladničky odpočinout, nejlépe do druhého dne. Z těsta vyválíme plát a vykrajujeme různé tvary. Přeneseme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme při 180 °C dozlatova. Po upečení přetřeme žloutkem rozmíchaným s trochou studené...

Diskuze

5 komentářů

    g
    glady

    perníčky, to je pravá vánoční klasika, bez nich by to nešlo

    l
    lucik21

    Na perníčky se těším, až je budu dělat

    v
    viki11

    Perníčky na zdobení stromečku jsou výtečné, hlavně je ocení děti.

    e
    Elisa19

    Perníčky patří k vánocům, máme je rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist