perlicka-s-medovou-mrkvi.jpg

Perlička s medovou mrkví

Medová mrkev: 500 g oloupané mrkve, 40 g másla, 2 lžíce medu, 30 g čerstvého oloupaného zázvoru,  sůl Perličku očistíme, rozdělíme na 4 porce, osolíme je a zprudka opečeme na pánvi s rozehřátým olejem. Necháme je zchladnout, pak na každou porci položíme 2 lístky...

Diskuze

3 komentáře

    b
    bobina1

    Asi by mě té perličky bylo líto.

    Stanislava Nováková

    Ráda bych ochutnala tuto delikatesu, ale nevím kde bych sehnala tu perličku.

    j
    jankac

    Perličku s medovou mrkví som ešte nejedla. Neviem, či by som mala odvahu jesť perličku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist