Pečivo ze šlehačky se sýrem a mákem

Do prosáté mouky rozstrouháme sýr a tuk, trochu osolíme a šlehačkou zaděláme těsto. Uložíme je na chvíli do chladu. Částečně ztuhlé těsto vyválíme na pomoučeném vále na plát, ze kterého vykrajujeme formičkami různé tvary. Přeneseme na vymazaný plech, potřeme rozšlehaným vejcem,...

Diskuze

2 komentáře

    k
    krockovapavla

    Opravdu vynikající nápad na opravdu výborný recept.

    x
    xxkouckaxx

    začínají horka a tohle by mohlo být lepší než sladká buchta !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist