Pečený vepřový guláš s feferonkou a česnekem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Maso a cibuli nakrájet, smíchat ostatní suroviny, pořádně promíchat. Bujónové kostky rozpustit v malém hrníčku a pak dolít do 1 l vodu. Dát vše do pekáče, lepší je do ohnivzdorné skleněné misky, přikrýt alobalem a péct na...

Diskuze

4 komentáře

    l
    lidka2

    Pečený guláš by mě lákal, jen nerada dávám bujóny a podobné „chemikálie“.

    t
    Toli

    Tento guláš dělám již delší dobu a mohu jen doporučit.Je to rychlé,jednoduché a hlavně nám moc chutná.

    k
    krockovapavla

    Gulášky a guláše já mám hodně moc ráda, rozhodně bych si dala…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist