peceny-pstruh-352x198.jpg

Pečený pstruh

Pstruha osolíme, lehce obalíme v mouce a pečeme na másle po každé straně asi 15 minut. Vybereme jej na zahřátou mísu, do šťávy přidáme kousek čerstvého másla, sekanou petrželku, zakápneme citrónem.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lucik21

    Pečený pstruh je lahůdka

    p
    patricia077

    Miluji pečeného pstruha, ale můj otec je rybář, takže jedině čerstvý…

    g
    glady

    pstruha mám moc ráda na všechny způsoby……..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist