peceny-pstruh.jpg

Pečený pstruh

Pstruha osolíme, lehce obalíme v mouce a pečeme na másle po každé straně asi 15 minut. Vybereme jej na zahřátou mísu, do šťávy přidáme kousek čerstvého másla, sekanou petrželku, zakápneme citrónem.

Diskuze

4 komentáře

    l
    lucik21

    Pečený pstruh je lahůdka

    p
    patricia077

    Miluji pečeného pstruha, ale můj otec je rybář, takže jedině čerstvý…

    g
    glady

    pstruha mám moc ráda na všechny způsoby……..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist