Pečený losos s cibulí a kmínem

Rozmrazeného lososa opláchneme studenou vodou, osušíme. Do masa uděláme zářezy a do nich vložíme kolečka nakrájené cibule, osolíme, posypeme kmínem a pokapeme olejem. Vložíme na pekáč, obložíme ještě cibulí a pečeme v horké troubě asi 30 minut. Při pečení rybu občas poléváme vypečenou šťávou.

Diskuze

8 komentářů

    c
    chiappa

    zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂

    k
    krockovapavla

    Losos mi jaKO ryba moc a moc smrdí a zapáchá.

    a
    aknela11

    losos moc jsme si na něm pochutnali. Byla to dobrota

    m
    marry159

    Losos je má nejoblíbenější ryba – určitě vyzkouším!

    x
    xxkouckaxx

    lososa jsme zatím jedli vždy jen smaženého – tohle by se dalo taky zkusit !

    Viky17

    Losos je velmi chutná ryba, občas ji kupujeme a opravdu je to delikatesa, pečeme ji na obdobný způsob a považuji tuto rybu za naprosto úžasnou dobrotu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist