Pečený losos s cibulí a kmínem
Rozmrazeného lososa opláchneme studenou vodou, osušíme. Do masa uděláme zářezy a do nich vložíme kolečka nakrájené cibule, osolíme, posypeme kmínem a pokapeme olejem. Vložíme na pekáč, obložíme ještě cibulí a pečeme v horké troubě asi 30 minut. Při pečení rybu občas poléváme vypečenou šťávou.
zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂
Losos mi jaKO ryba moc a moc smrdí a zapáchá.
losos moc jsme si na něm pochutnali. Byla to dobrota
Losos je má nejoblíbenější ryba – určitě vyzkouším!
lososa jsme zatím jedli vždy jen smaženého – tohle by se dalo taky zkusit !
Losos je velmi chutná ryba, občas ji kupujeme a opravdu je to delikatesa, pečeme ji na obdobný způsob a považuji tuto rybu za naprosto úžasnou dobrotu.