Pečený lilek se smetanou

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Lilek pečeme přibližně 30 minut na suchém plechu. Průběžně kontrolujeme. Když lilek trochu splaskne, můžeme jej vyndat z trouby. Poté jej rozmixujeme (nemusí být úplně do hladka). Promícháme se zakysanou smetanou, přidáme prolisovaný...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    lilek jsem zatím jen zapékala se sýrem – není to špatné !

    l
    ladouch

    Je to moc dobrá pomazánka, třeba na topinky.

    k
    krockovapavla

    Kombinace lilku a smetany mi opravdu vůbec ale vůbec nechutná.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist