peceny-kralik-se-zeleninou-352x198.jpg

Pečený králík se zeleninou

Zadní část králíka odblaňte a prošpikujte 50 g na klínky nakrájené slaniny. Položte ho do pekáčku, potřete ho prolisovaným česnekem, osolte, opepřete a posypte tymiánem. Přidejte 4 na čtvrtky nakrájené šalotky, podlijte a pečte půl hodiny zakryté poklicí. Poklici sundejte, přidejte 4...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist