kralik.jpg

Pečený králík s zeleninovou nádivkou

Omytého králika prošpikujeme, lehce osolíme, posypeme grilovacím kořením (může být i ostřejší chuti). Dutinu králika vymažeme hořčicí a vyplníme zeleninou tak, aby bylo bříško plné. Pak ho zašijeme a necháme do druhého dne odležet. Pak upečeme v troubě.

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Já bych volila jinou zeleninu, ale každý si může dát, co mu chutná.

    smajlik

    super,ale nikdy tu není psano na jak dlouho do trouby a na jakou teplotu……..

    e
    Elisa19

    Králíka jsem dosud nepřipravovala ale tento recept se mi líbí.

    m
    martinnatr

    králíka jsem dělala s nádivkou ze žemlí

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.

    l
    ladouch

    Ještě někde sehnat domácího králíka a určitě vyzkouším.

    b
    brontik

    králíčka milujeme ale mladýho a nadívaný je výborný

    l
    lidka2

    Králíka nekupuju, ale doma by tohle jídlo mělo určitě úspěch.

    v
    viki11

    Určitě obdobným způsobem by šlo naplnit a upéci i kuře.

    b
    Bobina1

    Pečený nadívaný králík – zajimavý nápad.

    l
    lucik21

    králík je velká lahůdka, vyzkouším recept,ale podle ingrediencí to bude dobrota

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist