Pečený králík s zeleninovou nádivkou
Omytého králika prošpikujeme, lehce osolíme, posypeme grilovacím kořením (může být i ostřejší chuti). Dutinu králika vymažeme hořčicí a vyplníme zeleninou tak, aby bylo bříško plné. Pak ho zašijeme a necháme do druhého dne odležet. Pak upečeme v troubě.
Já bych volila jinou zeleninu, ale každý si může dát, co mu chutná.
super,ale nikdy tu není psano na jak dlouho do trouby a na jakou teplotu……..
Králíka jsem dosud nepřipravovala ale tento recept se mi líbí.
králíka jsem dělala s nádivkou ze žemlí
Zajímavý recept. Určitě ho vyzkouším a třeba i zařadím do našeho jídelníčku.
Ještě někde sehnat domácího králíka a určitě vyzkouším.
králíčka milujeme ale mladýho a nadívaný je výborný
Králíka nekupuju, ale doma by tohle jídlo mělo určitě úspěch.
Určitě obdobným způsobem by šlo naplnit a upéci i kuře.
Pečený nadívaný králík – zajimavý nápad.
králík je velká lahůdka, vyzkouším recept,ale podle ingrediencí to bude dobrota