Pečený králík na medu
Králíka naporcujeme, osolíme, okořeníme, potřeme medem, lehce zakápneme citrónem a naložíme na dva dny. Pak pečeme nejlépe na domácím sádle. Foto zdroj: profimedia.cz
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Králíka naporcujeme, osolíme, okořeníme, potřeme medem, lehce zakápneme citrónem a naložíme na dva dny. Pak pečeme nejlépe na domácím sádle. Foto zdroj: profimedia.cz
Mäso z králika mám rada, ale nemôžem ho ja pripravovať.
Králíka pečeného na medu jsem nejedl.