kralik-na-medu.jpg

Pečený králík na medu

Králíka naporcujeme, osolíme, okořeníme, potřeme medem, lehce zakápneme citrónem a naložíme na dva dny. Pak pečeme nejlépe na domácím sádle. Foto zdroj: profimedia.cz

Diskuze

2 komentáře

    j
    jankac

    Mäso z králika mám rada, ale nemôžem ho ja pripravovať.

    s
    stana1

    Králíka pečeného na medu jsem nejedl.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist