peceny-kralik-v-marinade-352x198.jpg

Pečený králík v marinádě

Všechny suroviny na marinádu smícháme. Králíka omyjeme a naporcujeme na jednotlivé kusy. Vložíme na 24 hodin do připravené marinády a dobře promícháme. Připravené maso pečeme 75 minut do měkka. Dle potřeby při pečení podléváme vodou. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist