peceny-cesnek.jpg

Pečený česnek na červeném víně

Neoloupané česnekové stroužky vložíme do ohnivzdorné misky, zastříkneme červeným vínem a olivovým olejem. Můžeme přidat i pár snítek tymiánu. Pečeme v troubě při 225°C asi 15 minut, až jsou stroužky měkké. Stroužky vyjmeme, překrájíme napůl a vybereme obsah, který vidličkou v ohnivzdorné misce rozmělníme na...

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    moc dobrý nápad, vyzkouším to

    z
    Zuzana2403

    Super recept,nejlepší je český česnek, ten nesmrdí jako dovozový z Číny.

    l
    lidka2

    Česnek máme rádi a tenhle recept stojí určitě za vyzkoušení, díky!

    v
    viki11

    Česnek je zdravý, má u nás zastoupení ve všech formách.

    g
    glady

    Zajímavý recept. Určitě jej vyzkoušíme.

    l
    lucik21

    to bude dobrota, určitě česnek na víně vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist