pecene-vdolky-s-hruskovymi-povidly-352x198.jpg

Pečené vdolky s hruškovými povidly

Na vdolky: 400 g polohrubé mouky, 200 g tvrdého nastrouhaného tvarohu, 2 dl smetany ke šlehání, 2 dl vlažného mléka, 50 g rozpuštěného chladného rostlinného tuku, 1 žloutek, 15 g droždí, 1/4 lžičky soli, špetku cukru, hladkou mouku na...

Diskuze

3 komentáře

    s
    stendy

    vdolky mám rád.

    l
    ladouch

    Dala bych si je musím vyzkoušet.

    b
    bobina1

    Pečené vdolky s hruškovými povidly vypadají dobře a jistě i takové budou

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist