Pečené selské kuře na houbách
Kuře naporcujeme na čtyři díly, přičemž vyřízneme celou páteřní kost, bohatě vetřeme koření „Zlaté kuře“ a necháme odležet nejlépe do druhého dne. Vložíme do pekáče a na každý díl kuřete položíme plátek másla a přidáme 2 dl vody. Pekáček zakryjeme alobalem a pečeme...
Houby a kuře – dobrá kombinace.
Bohužel nemám moc ráda houby, nedoporučuji.
Kuřátko na houbách to je vynikající lahůdka
Houby a kuře to můžeme, čerstvé houby jsou skvělé.
jen je škoda přidávat směs koření, většinou stačí sůl a pepř popř. trošku papriky, jinak ty houby jsou bezkonkurenční
Souhlasím s komentářem,že začínají růst houby,takže použiji čerstvé.
tak tohle vypadá opravdu moc dobře , ta omáčka z hub bude božská !
Pečené selské kuře na houbách – máme moc rádi, je to klasika, dobré by bylo kuřátko domácí z vlastních zdrojů
Kuře pečené na houbách je klasika, lepší jsou určitě čerstvé houby, kterých je teď plný les.