Pečené selské kuře na houbách

Kuře naporcujeme na čtyři díly, přičemž vyřízneme celou páteřní kost, bohatě vetřeme koření „Zlaté kuře“ a necháme odležet nejlépe do druhého dne. Vložíme do pekáče a na každý díl kuřete položíme plátek másla a přidáme 2 dl vody. Pekáček zakryjeme alobalem a pečeme...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Houby a kuře – dobrá kombinace.

    k
    krockovapavla

    Bohužel nemám moc ráda houby, nedoporučuji.

    o
    ostrowid

    Kuřátko na houbách to je vynikající lahůdka

    l
    ladouch

    Houby a kuře to můžeme, čerstvé houby jsou skvělé.

    e
    edita1

    jen je škoda přidávat směs koření, většinou stačí sůl a pepř popř. trošku papriky, jinak ty houby jsou bezkonkurenční

    e
    evik56

    Souhlasím s komentářem,že začínají růst houby,takže použiji čerstvé.

    x
    xxkouckaxx

    tak tohle vypadá opravdu moc dobře , ta omáčka z hub bude božská !

    Viky17

    Pečené selské kuře na houbách – máme moc rádi, je to klasika, dobré by bylo kuřátko domácí z vlastních zdrojů

    z
    Zuzana2403

    Kuře pečené na houbách je klasika, lepší jsou určitě čerstvé houby, kterých je teď plný les.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist