Pečené kuře na víně se smetanou
V pánvi rozpustíme máslo, vložíme porce kuřete a opečeme ze všech stran. Pak maso přendáme do pekáčku, zalijeme vínem, smetanou, osolíme a opepříme. Přikryjeme alobalem a pečeme. Jako příloha jsou vhodné brambory. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie
Pečené kuře na smetaně s vínem mám ráda bez vína.
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším
Drůběž připravujeme často, zvlášť kuřátko.
Tento recept ještě neznám. Určitě vyzkouším.
Kuře na smetaně mám moc ráda, s vínem zároveň to může být dobrá kombinace.
Určitě bude pečinka moc dobrá.
Na smetaně ano, víno ne nemáme rádi víno v jídle, je to moc kyselé.
Zajimava kombinace smetany a vina… Ale mozna to risknu a zkusim.
Tohle je jednoduchý a přitom dobrý recept.
Toto pečené kuřátko má velmi jemnou a příjemnou chuť.