Pečené filé se sýrovou slámou
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Porce rybího filé dejte do vymazané formy, osolte, opepřete, pokapejte tukem a upečte dozlatova. Mezitím nakrájejte ze sýra proužky, obalte je v trojobalu a osmažte na oleji. Tuto sýrovou slámu dejte na upečené porce ryby...
zajimavý recept musím vyzkoušet
ryby nejím ale tohle mě chutná
Tak ja som si myslela, že sa tam ten syr len nasype a ono sa tam dáva navrch obalený, to som ešte nejedla
naprosto báječný recept 🙂
zajímavý recept, až někdy nebudu vědět co uvařit, určitě si na něj vzpomenu 🙂
Tohleto nemám moc ráda, nechutná mi to.
receptík mne moc zaujal – se sýrem jsem jedla filé naposledy ve školní jídelně
Jé,už se mi zbíhají sliny..Určitě to hned zítra vyzkouším
ten osmažený sýr vypadá zajímavě , určitě to vyzkouším