danci-maso-352x198.jpg

Pečené dančí maso s bio rýží

Maso upravte na váleček, prošpikujte klínky slaniny a česnekem, osolte, opepřete, potřete olejem, posypte provensálským kořením a nechte rozležet několik hodin v chladu. Pak maso opékejte ze všech stran na lžíci oleje na rozehřáté pánvi, přendejte do pekáčku, malinko podlijte a zvolna pečte...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    bio rýží neznám.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist