pecena-jablka.jpg

Pečená perníková jablka

Máslo necháme změknout. Jablka necháme neoloupaná, celá, zbavíme je jadřinců tak, že jablko neprorazíme až na druhou stranu. Vršek jablka seřízneme, aby byla zkosená. Dužinu uchováme a nakrájíme na drobné kousky. Perník nakrájíme na plátky a 3 plátky nastrouháme. Přidáme k dužině spolu s rumem,...

Diskuze

8 komentářů

    e
    Elisa19

    Určitě zkusím,jsou tam samé dobré ingredience.

    m
    martinnatr

    tohle určitě udělám, je to dobrá kombinace

    k
    krockovapavla

    Výborný recept a hodí se mi přesně do období vánočního a svátečního.

    d
    Daniela76

    Pečená jablka s náplní z perníku nemusí být śpatný,ale asi to bude dost sladký.

    l
    ladouch

    To bude určitě dobrota, díky za recept.

    v
    viki11

    Tyto jablka jsou velmi chutná a také zcela jednoduchá.

    l
    lidka2

    Tenhle recept neznám, ale vypadá zajímavě a je opravdu netradiční.

    b
    Bobina1

    Raději bych dala nastrouhaná jablka do perníku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist