pecena-zebirka.jpg

Pečená medová žebírka

V misce rozmícháme tři vrchovaté polévkové lžíce medu, šťávu z jednoho citrónu a pět rozmačkaných stroužků česneku. Do směsi přidáme olej, kávovou lžičku kremžské hořčice, sójovou a worcesterovou omáčku, vše podle chuti osolíme a opepříme. Nakonec přisypeme grilovací koření, znovu dobře promícháme. Žebra...

Diskuze

4 komentáře

    l
    ladouch

    Občas dělám i křidýlka s medem je to dobrota.

    l
    lucik21

    Medová žebírka máme rádi, občas je dělávám

    p
    pepina

    Nemám ráda jídla s přísadou medu.Ale žebírka bych si dala,bez medu.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist