pecena-kuzleci-kyta-352x198.jpg

Pečená kůzlečí kýta s rajčaty a rozmarýnem

Očištěné a odblaněné maso na několika místech nařízneme na drobné kapsy. Do nich vložíme stroužky česneku a větvičky rozmarýnu. Kýtu posypeme kmínem, osolíme a vložíme do pekáčku. Mírně podlijeme vodou a pečeme v troubě vyhřáté na 190 °C za pravidelného otáčení, přelévání výpekem a podlévání vodou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist