pecena-kruta-s-nadivkou-a-jablky-352x198.jpg

Pečená krůta s nádivkou s jablky

Na obložení: 6 jablek, 2 lžíce brusinkového džemu, 2 lžíce sušených brusinek, 1 citrón, 30 g másla, asi 10 malých jablíček na ozdobu (můžete vynechat) Kuchyňsky připravenou krůtu omyjte studenou vodou, osušte a uvnitř i z venku osolte. Brusinky operte, osušte, dejte...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist