Pečená kachna

Očištěnou kachnu opláchneme, odstraníme biskupa, mírně osolíme na povrchu i uvnitř, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vody a pečeme po obou stranách dozlatova, tučnější části během pečení mírně propichujeme vidličkou, aby se sádlo dobře vypeklo. Kachnu během pečení přeléváme výpekem, aby...

Diskuze

8 komentářů

    j
    jenetka

    Jednou za rok se dá pečená kachna sníst.

    x
    xxkouckaxx

    Pečená kachna s domácím knedlíkem a zelím není špatná , ale kuře mám raději !

    k
    krockovapavla

    Kachnu bohužel nemám moc ráda…

    x
    xxkouckaxx

    kachna mi přijde celkem suchá , ale křupavou kůrčičku a sádlo můžu

    s
    stepanecka

    Já nejsem milovník kachny. Nechutná mi a je nezdravá a tučná!

    a
    aknela11

    vynikající. Dělám také tak

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist