Pečená jablka v ořechově krustě se skořicí

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Celá jablka oloupeme a odstraníme z nich jádřinec. Rozpustíme máslo a jablka v něm omočíme ze všech stran. Cukr, ořechy a mletou skořici smícháme. Ve směsi obalíme jablka a položíme je na pekáč.

Zbylou směs smícháme se zbylým máslem, hmotou naplníme otvor uprostřed jablek a nakonec do ní zapíchneme celou skořici. Pečeme při 180°C cca 50 minut, dokud se nevytvoří zlatavá krusta.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.7.2011 7:01| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist