Pečená jablka v ořechově krustě se skořicí

Postup přípravy:

Moučníky a dezerty – inspirativní fotogalerie

moučníky dezerty recepty inspirace fotogalerie

Celá jablka oloupeme a odstraníme z nich jádřinec. Rozpustíme máslo a jablka v něm omočíme ze všech stran. Cukr, ořechy a mletou skořici smícháme. Ve směsi obalíme jablka a položíme je na pekáč.

Zbylou směs smícháme se zbylým máslem, hmotou naplníme otvor uprostřed jablek a nakonec do ní zapíchneme celou skořici. Pečeme při 180°C cca 50 minut, dokud se nevytvoří zlatavá krusta.

Hodnocení

4.6  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
31.7.2011 7:01| autor: viki11

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist