pecena_jablka.jpg

Pečená jablka s marcipánem

Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na větší kostičky. Do hrnce se silným dnem nebo do litinového vysokého pekáče (můžete připravovat i v troubě) nalejte mošt, přidejte koření a přiveďte k varu. Přidejte jablka a část cukru, promíchejte a nechte cca 10 minut vařit. Podle chuti...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Pečená jablka s marcipánem som ešte nikdy nejedla.

    p
    patricia077

    I na mne je marcipán příliš sladký, takže nemusím.

    l
    lucik21

    Pečená jablka s marcipánem vypadají zajímavě

    l
    ladouch

    Marcipán nemám ráda, takže nic pro mě.

    g
    glady

    to se mi líbí, to bude asi skvělépochoutka…marcipán máme rádi…takže jen vyzkoušet…..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist