Pečená jablka s čokoládou a brusinkami

Dobře uzrálá jablka zbavíme jádřinců. Vzniklé otvory naplníme směsí nastrouhané čokolády, oříšků a brusinek. Poté jablka vložíme do malého kastrolku, přidáme máslo a malé množství vody. Nádobu dáme do horké trouby a upečeme do měkka.

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Pečená jablka jsou výborná a ta vůně v celém domě je úžasná !

    x
    xxkouckaxx

    zdobíme tuhou slazenou šlehačkou – tak tu si nechám líbit i bez těch jablek

    x
    xxkouckaxx

    tak tento receptík se mi dost líbí – stál by za vyzkoušení

    a
    AdeLL

    miluju pečaná jablka:) jsou výborný a krásně voní:))

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist