Pečená husa s kmínem

Vykuchanou husu uvnitř i na povrchu osolíme, okmínujeme a dáme do pekáče. Trochu ji podlijeme vodou, dáme péci prsy do pekáče a často podléváme. Pečeme, až husa zčervená. Je-li tučná, propícháme ji vidličkou, pak ji vyndáme, všechno sádlo sebereme, husu vložíme obrácenou...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jenetka

    Husa je jeden z receptů české klasiky.

    b
    brontik

    tu děláme také dvakrát do roka a chutná báječně

    x
    xxkouckaxx

    Pečená husa – ač jsem z jihomoravské dědiny , tak husu jsem nikdy nejedla !

    k
    krockovapavla

    Husu bohužel nemám moc ráda, vůbec:(

    s
    stepanecka

    Já jsem před nedávnem husu jedla a byla celkem tvrdá.

    a
    aknela11

    dělám také tak.

    k
    karkulkaa

    mi pripomína detstvo iež sme si robili pečenú hus

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist