husa-na-zeli.jpg

Pečená husa s jablky na zelí

Očištěnou a ve vlažné vodě opláchnutou husu osolíme, pokmínujeme, položíme na pekáček, podlijeme trochou vody a dáme do trouby péct. V průběhu pečení přeléváme husu vypečenou šťávou a podléváme vodou. Když je maso téměř měkké, slijeme část husího sádla, přidáme oloupanou na plátky...

Diskuze

8 komentářů

    m
    martinnatr

    dlouho jsem neměla husu, dala bych si

    g
    glady

    ale to je veliká dobrota, až se mi sbíhají sliny

    j
    jankac

    Husa s jablky na zelí musí byť fantastická, hoci som ju ešte nerobila, ale manželovi som sľúbila, že raz mu ju urobím. Recept je super.

    e
    Elisa19

    My jsme tedy spíš na kačenu,ale proč nezkusit husu na tento způsob.

    v
    viki11

    Husa má velice chuté maso. Také jsem domácí husu dávno neměla. Zdá se to být dobrá kombinace.

    b
    Bobina1

    Husu jsem už moc dávno neměla. Babička mívala husy.

    l
    lucik21

    husu s jablky na zelí jsem ještě neochutnala, ale vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist