Pečáky s nivou a žervé
Brambory i se slupkou dobře omyjeme a na vrchní straně nožem nařízneme do kříže. Naskládáme je na plech, posolíme a upečeme. Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Při pečení se naříznuté brambory otevřou. Po upečení je pak naplníme směsí z nivy, žervé, másla a česneku. Můžeme...
Plněné pečené brambory mám rada.
pečeme je v alobalu a děláme různé dipy
Tohle jídlo milují i chlapi, co jsou jinak na maso – aspoň u nás doma 🙂
Zrovna včera jsme měli k obědu něco podobného jako v tomto receptu:)
Ano, je to bezvadné. Také mám doma vyzkoušené. Děkuji za připomenutí. Mňamky.
To bude asi dobrota. Nivu můžu ve všech podobách. Určitě vyzkouším.
Tak to bude určitě dobrota, díky vyzkouším.