Pečáky s nivou a žervé

Suroviny

brambory
1 kg
niva
150 g
kelímek přírodního žervé
2 ks
máslo
50 g
česnek
3 - 4 stroužky
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Brambory i se slupkou dobře omyjeme a na vrchní straně nožem nařízneme do kříže. Naskládáme je na plech, posolíme a upečeme.

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Při pečení se naříznuté brambory otevřou. Po upečení je pak naplníme směsí z nivy, žervé, másla a česneku. Můžeme ještě posypat pažitkou. Ihned podáváme. Chutnají s mlékem nebo kefírem.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
22.1.2013 6:27| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist