Pavézky se sardelovým máslem

Suroviny

veka

1 ks

vejce

4 ks

strouhanka

100 g

sůl

petrželka

tuk na smažení

sardelové máslo

100 g

Postup přípravy:

Veku nakrájíme na plátky, vždy dva a dva plátky spojíme sardelovým máslem. Vejce a sekanou petrželku rozšleháme v mléce, do toho namáčíme spojené plátky, hned obalujeme ve strouhance a smažíme na pánvi v rozehřátém tuku. Pečeme po obou stranách dozlatova.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2011 5:36| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist