Pavézky se sardelovým máslem

Suroviny

veka
1 ks
vejce
4 ks
strouhanka
100 g
sůl
petrželka
tuk na smažení
sardelové máslo
100 g

Postup přípravy:

Veku nakrájíme na plátky, vždy dva a dva plátky spojíme sardelovým máslem. Vejce a sekanou petrželku rozšleháme v mléce, do toho namáčíme spojené plátky, hned obalujeme ve strouhance a smažíme na pánvi v rozehřátém tuku. Pečeme po obou stranách dozlatova.

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 9x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.6.2011 5:36| autor: MARSYZ

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist