Patizonová polévka a lá květáková
Patizon pokud je čerstvý můžeme ponechat i se slupkou, je měkkoučká, pokud už je starší, raději oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kostičky. Orestujeme si cibulku a přidáme půl nakrájených patizonů, osolíme, opepříme a uvaříme. Druhou polovinu patizonu umixujeme s mlékem a přidáme do polévky....
Patizonů máme dostatek, vyzkouším i tuto variantu polévky
další patizonová polévka alá a vypadá také moc lákavě a chutně !
tohle musím rozhodně vyzkoušet – to vypadá opravdu lákavě
Tahle ta polévka mi bohužel vůbec vůbec nechutná.
Lámu si hlavu co s ním a tohle je dobrý nápad. Ale obalený ho také miluju
Lámu si hlavu co s ním a tohle je dobrý nápad. Ale obalený ho také miluju
polévky máme moc rádi a tahle je zase trochu jiná – zkusím