Patizonová polévka a lá květáková

Patizon pokud je čerstvý můžeme ponechat i se slupkou, je měkkoučká, pokud už je starší, raději oloupeme a zbavíme jádřinců. Nakrájíme na kostičky. Orestujeme si cibulku a přidáme půl nakrájených patizonů, osolíme, opepříme a uvaříme. Druhou polovinu patizonu umixujeme s mlékem a přidáme do polévky....

Diskuze

9 komentářů

    g
    glady

    Patizonů máme dostatek, vyzkouším i tuto variantu polévky

    x
    xxkouckaxx

    další patizonová polévka alá a vypadá také moc lákavě a chutně !

    x
    xxkouckaxx

    tohle musím rozhodně vyzkoušet – to vypadá opravdu lákavě

    k
    krockovapavla

    Tahle ta polévka mi bohužel vůbec vůbec nechutná.

    o
    ostrowid

    Lámu si hlavu co s ním a tohle je dobrý nápad. Ale obalený ho také miluju

    o
    ostrowid

    Lámu si hlavu co s ním a tohle je dobrý nápad. Ale obalený ho také miluju

    x
    xxkouckaxx

    polévky máme moc rádi a tahle je zase trochu jiná – zkusím

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist