Pasta z ančoviček s česnekem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Ančovičky vyjmeme z oleje a dáme do vyšší nádoby (k mixování). Česnek nakrájíme na 2-3 menší kousky. Přidáme k ančovičkám spolu s vinným octem, pepřem z mlýnku, olivovým olejem a provensálským kořením. Rozmixujeme na hladkou pastu. Mažeme v tenké vrstvě...
Pasta z ančoviček ma neoslovila.
Pikantní pochoutka vhodná k pohoštění návštěvy – rybky se vždy hodí !
ančovičky snese málo lidí a já mezi ně bohužel nepatřím
Je ne peux pas dire qu’un jour je ne ferais pas quluqee chose , je n’en sais rien, mais pas de tirage peut-eatre plus des injetcions (rides, mains, cou etc..) on verra dans une dizaine d’anne9es ou plus
Pro mě jsou ančovičky moc slané, jako dochucovadlo třeba do Cesar salátu dobré, ale samotné neee.
z ančoviček- recept mne zaujal, ale u nás doma by neuspěl
mám pocit že jsem Ančovičky asi ještě nikdy nejedla
Bohužel ančovičky přímo nenávidím, takže nedoporučuji.