Pasta z ančoviček s česnekem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Ančovičky vyjmeme z oleje a dáme do vyšší nádoby (k mixování). Česnek nakrájíme na 2-3 menší kousky. Přidáme k ančovičkám spolu s vinným octem, pepřem z mlýnku, olivovým olejem a provensálským kořením. Rozmixujeme na hladkou pastu. Mažeme v tenké vrstvě...

Diskuze

9 komentářů

    j
    jankac

    Pasta z ančoviček ma neoslovila.

    x
    xxkouckaxx

    Pikantní pochoutka vhodná k pohoštění návštěvy – rybky se vždy hodí !

    l
    lucik21

    ančovičky snese málo lidí a já mezi ně bohužel nepatřím

    Gurav

    Je ne peux pas dire qu’un jour je ne ferais pas quluqee chose , je n’en sais rien, mais pas de tirage peut-eatre plus des injetcions (rides, mains, cou etc..) on verra dans une dizaine d’anne9es ou plus

    l
    ladouch

    Pro mě jsou ančovičky moc slané, jako dochucovadlo třeba do Cesar salátu dobré, ale samotné neee.

    a
    aknela11

    z ančoviček- recept mne zaujal, ale u nás doma by neuspěl

    x
    xxkouckaxx

    mám pocit že jsem Ančovičky asi ještě nikdy nejedla

    k
    krockovapavla

    Bohužel ančovičky přímo nenávidím, takže nedoporučuji.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist