Pařížský kuřecí řízek v těstíčku
Řízky naklepeme a osolíme. V hrníčku si připravíme těstíčko z mouky, vejce a mléka, mírně posolíme. Řízečky v těstíčku namočíme a hned pozvolna smažíme dozlatova. Do těstíčka můžete přidat lisovaný česnek či grilovací koření – řízečky budou pikantnější.
Mě by to stačilo i bez té pikantní varianty.
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.
už jsem zkoušela a musím říct,že super
Tento řízek je opravdu výborný, doporučuji.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Pařížský kuřecí řízek je pikantnější, když se masa před vložením do těstíčka potře důkladně česnekem.
tohle je naprostá klasika – maso v těstíčku bývá krásně šťavnaté !
tenhle recept se mi líbí – jednoduché , rychlé a určitě dobré