Pařížský kuřecí řízek v těstíčku

Řízky naklepeme a osolíme. V hrníčku si připravíme těstíčko z mouky, vejce a mléka, mírně posolíme. Řízečky v těstíčku namočíme a hned pozvolna smažíme dozlatova. Do těstíčka  můžete přidat lisovaný česnek či grilovací koření – řízečky budou pikantnější.

Diskuze

12 komentářů

    j
    jenetka

    Mě by to stačilo i bez té pikantní varianty.

    g
    glady

    Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.

    l
    lucik21

    už jsem zkoušela a musím říct,že super

    k
    krockovapavla

    Tento řízek je opravdu výborný, doporučuji.

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    z
    Zuzana2403

    Pařížský kuřecí řízek je pikantnější, když se masa před vložením do těstíčka potře důkladně česnekem.

    x
    xxmilixx

    tohle je naprostá klasika – maso v těstíčku bývá krásně šťavnaté !

    x
    xxkouckaxx

    tenhle recept se mi líbí – jednoduché , rychlé a určitě dobré

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist