Paprikáš s noky

Na noky: 400 g hrubé mouky, 100 g polohrubé mouky, 220 ml vlahého mléka, 1 vejce, špetka soli, 50 g změklého másla Nejdříve si připravíme paprikáš. Oloupeme cibuli a nakrájíme na kolečka. V kastrolu rozpálíme sádlo, cibuli na něm orestujeme, přidáme bobkový list a celý pepř. Maso...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Paprikáš s noky – vyzkoušela jsem ty noky a recept je to suprový !

    x
    xxkouckaxx

    paprikáš dělávám odjakživa ze slepice , ale tohle vypadá skvěle

    k
    krockovapavla

    Pro mě je toto moc mastné a blbé jídlo.

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle jídlo bude obrovská bašta , musím udělat !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist