Panna cotta s jahodami a polevou
Plátky želatiny namočíme na 10 min. do studenej vody. V hrnci zmiešame sladkú smotanu, vanilkový a kryštálový cukor a varíme asi 8 min. na miernom ohni. Z plátkom vytlačíme vodu a vložíme do hrnca so smotanou. Za stáleho miešania rozpustíme. Nevaríme!!! Vlejeme do...
Panna Cotta – nic takového jsem ještě nejedla , ale vypadá to zajímavě !
olalá ! vypadá to moc dobře – tohle bych ráda ochutnala !
Teda, to vypadá jako lahodný dezertík. Takový lehký, myslím, že by byl doma úspěšný 😉
mnam, dala by som si… uz dlho sa chystam skusit, teraz su jahody, len nemam smotanu… kupim a skusim …. vdaka za tip
Zajímavý název, samé dobroty ,ráda vyzkouším tento dezert, jen aby stuhl ve formičce.
Zajímavý název, samé dobroty ,ráda vyzkouším tento dezert, jen aby stuhl ve formičce.
Určitě stojí za vyzkoušení, letní lehký dezertík.
mňam ! tohle vypadá na moc dobrý a lahodný dezert !
Mnaammm..lahodny recept s jahodami , lehky moučnik pro slavnostni prilezitosti :))
Jako letní dezert na osvěžení může být výborný