Pangasius zapečený s nivou a pórkem

Na másle zpěníme na kolečka nakrájený pórek, přidáme mírně osoleného pangasia, koření gyros, drcený kmín a sladkou červenou papriku. Nivu nastrouháme, pangasia posypeme a mírně podlijeme vodou. Dáme zapéct do rozpálené trouby na 30 minut.

Diskuze

34 komentářů

    Viky17

    Pangasius není dobrá ryba a nedala bych ji dětem, může se zdát být dobré, že je bez kostí, ale je to takové svinstvo, že v zemích západní Evropy se již nesmí prodávat. Ryby žijí ve Vietnamu v řece Mekong, která je pkná chemikálií a jsou krmeny svinstvem, aby co nejrychleji vyrostly, nejsou to ryby v pravém slova smyslu.

    v
    vaneska1

    Myslím, že stojí za to skúsiť aj inak ako len vyprážať. A nivu zbožňujem.

    a
    ajalienka

    Vcera sme si grilovali ale nivu som tam nepridala. Vyskusam aj tento recept.

    m
    marcelinak

    dobrý nápad.Moc děkuji za inspiraci:-))))))))))))pomazánky milujeme

    v
    vilma123

    mam velmi rada,tak tento recept musim urcite vyskusam.Mojej rodine bude urcite chutit

    m
    Mistery

    Pangasius je celkem bez chuti a s nivou by to mohlo být moc dobré.

    a
    aniahon

    děti tuhle rybu milují a mě už dávno došla fantazie na ‚jedlé‘ recepty

    w
    weronika9

    Určitě to taťkovi doporučím, má ryby moc rád, já je nejím 🙂

    l
    Lucie08

    výborná rybička.Unás jí děláme dost často a na různý způsob

    h
    holubova

    vyzkouším,je to taková rychlovka a určitě je to moc dobré

    k
    karliki

    Pangasiuse já moc nemusím,tato ryby mi smrdí zeminou,jinak ryby zbožnuji.

    a
    Ayushka

    milujiii,…. vřele doporučuji, s nivoi libovka ….

    t
    tvackova1

    a v kombinace z nivou to určitě vyskoušim.

    a
    anna1

    je moja oblubena ryba,takze urcite musim vyskusat,uz sa tesim ako si pochutnam

    v
    vikitom

    vypadá celkem jednoduše, a hlavně rychlé na přípravu. Niva mi nevadí, takže s chutí do toho

    l
    lenulinkaf

    pangasius je jeena z ryb kterou delam opravdu velmi casto,je vhodna i pro deti je bez kosti a priprava je rychla.s nivou jsem to jeste nezkousela tak dik za tip

    a
    adka123

    pangasiusa mam velmi rada a nivu tiez,tak to je vyborna kombinacia.

    c
    cadouas

    ryby nám doma moc nejedou, ale ten recept zapéct ji s nivou je celkem dobrý 🙂

    s
    Sasa

    Pangasiuse máme velmi ráda ale s nivou ho radči zkoušet nebudu protože nivu moc nemusím..

    v
    vendy81

    tohle bych mohla zkusit. Je to jednoduchý a rychlý a určitě i dobrý!

    m
    maruskaji

    Pangasius mame v oblibe jen v kombinaci s nivou jsem jej jeste nevyzkousela, ale urcite co nejdrive vyzkousim.

    b
    brontik

    tak to zkusím uvařit niva je k tomu dobrá a pangás mám ráda moc

    l
    lenickaa

    pangasius je tak jemná ryba, že niva je podle mně jako kdybyste nalili na banán ocet:-D prostě proč kazit jemnost takovou peckou jako je niva

    j
    jijina

    Recept vypadá zajímavě, s nivou jsem ho nikdy nedělala. Ale je pravda, že poslední dobou, když jsem pangase dělala, tak už nebyl takový jako dříve.

    s
    soffie

    nás hodně ovlivnilo to jak jsme se dozvěděli ty podmínky kde pangas žije, už mi prostě přestal chutnat, tvrdím, že není nad českýho kapra…

    Viky17

    Pangasius zapečený s nivou – recept vypadá zajímavě až na toho pangase. Zvolila bych jinou rybu, já ho nemůžu pozřít když vím kde a v jakých podmínkách je chovají….

    m
    manislava

    zkusila jsem to a je to moc dobré.zase změna ryby.

    1
    11789

    Jednoduchý a velmi rychlý recept.

    1
    11789

    Jednoduchý a velmi rychlý recept.

    k
    KriBlah

    Mě osobně třeba pangasius vůbec nechutná,jelikož mi připadá jako bláto,ale recept s nivou je velice zajímavý!!A hlavně to může být moc dobré

    x
    xxkouckaxx

    to vypadá velice jednoduše a chutně – určitě zkusím !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist