Pangasius zapečený s nivou a pórkem
Na másle zpěníme na kolečka nakrájený pórek, přidáme mírně osoleného pangasia, koření gyros, drcený kmín a sladkou červenou papriku. Nivu nastrouháme, pangasia posypeme a mírně podlijeme vodou. Dáme zapéct do rozpálené trouby na 30 minut.
Pangasius není dobrá ryba a nedala bych ji dětem, může se zdát být dobré, že je bez kostí, ale je to takové svinstvo, že v zemích západní Evropy se již nesmí prodávat. Ryby žijí ve Vietnamu v řece Mekong, která je pkná chemikálií a jsou krmeny svinstvem, aby co nejrychleji vyrostly, nejsou to ryby v pravém slova smyslu.
Myslím, že stojí za to skúsiť aj inak ako len vyprážať. A nivu zbožňujem.
Vcera sme si grilovali ale nivu som tam nepridala. Vyskusam aj tento recept.
dobrý nápad.Moc děkuji za inspiraci:-))))))))))))pomazánky milujeme
mam velmi rada,tak tento recept musim urcite vyskusam.Mojej rodine bude urcite chutit
Pangasius je celkem bez chuti a s nivou by to mohlo být moc dobré.
děti tuhle rybu milují a mě už dávno došla fantazie na ‚jedlé‘ recepty
Určitě to taťkovi doporučím, má ryby moc rád, já je nejím 🙂
výborná rybička.Unás jí děláme dost často a na různý způsob
vyzkouším,je to taková rychlovka a určitě je to moc dobré
Pangasiuse já moc nemusím,tato ryby mi smrdí zeminou,jinak ryby zbožnuji.
milujiii,…. vřele doporučuji, s nivoi libovka ….
a v kombinace z nivou to určitě vyskoušim.
je moja oblubena ryba,takze urcite musim vyskusat,uz sa tesim ako si pochutnam
vypadá celkem jednoduše, a hlavně rychlé na přípravu. Niva mi nevadí, takže s chutí do toho
pangasius je jeena z ryb kterou delam opravdu velmi casto,je vhodna i pro deti je bez kosti a priprava je rychla.s nivou jsem to jeste nezkousela tak dik za tip
pangasiusa mam velmi rada a nivu tiez,tak to je vyborna kombinacia.
ryby nám doma moc nejedou, ale ten recept zapéct ji s nivou je celkem dobrý 🙂
Pangasiuse máme velmi ráda ale s nivou ho radči zkoušet nebudu protože nivu moc nemusím..
tohle bych mohla zkusit. Je to jednoduchý a rychlý a určitě i dobrý!
Pangasius mame v oblibe jen v kombinaci s nivou jsem jej jeste nevyzkousela, ale urcite co nejdrive vyzkousim.
tak to zkusím uvařit niva je k tomu dobrá a pangás mám ráda moc
pangasius je tak jemná ryba, že niva je podle mně jako kdybyste nalili na banán ocet:-D prostě proč kazit jemnost takovou peckou jako je niva
Recept vypadá zajímavě, s nivou jsem ho nikdy nedělala. Ale je pravda, že poslední dobou, když jsem pangase dělala, tak už nebyl takový jako dříve.
nás hodně ovlivnilo to jak jsme se dozvěděli ty podmínky kde pangas žije, už mi prostě přestal chutnat, tvrdím, že není nad českýho kapra…
Pangasius zapečený s nivou – recept vypadá zajímavě až na toho pangase. Zvolila bych jinou rybu, já ho nemůžu pozřít když vím kde a v jakých podmínkách je chovají….
zkusila jsem to a je to moc dobré.zase změna ryby.
Jednoduchý a velmi rychlý recept.
Jednoduchý a velmi rychlý recept.
Mě osobně třeba pangasius vůbec nechutná,jelikož mi připadá jako bláto,ale recept s nivou je velice zajímavý!!A hlavně to může být moc dobré
to vypadá velice jednoduše a chutně – určitě zkusím !