Pangasius v sýrové omáčce
Filety Pangasia si osolíme a necháme chvíli odpočinout. Mezitím si v pánvi na másle osmažíme nadrobné nakrájenou cibulku, kterou pak vyložíme na pekáček. Na pekáček pokladne na cibulku osoleného pangase. V hrnci si uvaříme omáčku z mléka a sýra, a to tak, že prvně dáme...
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Proč ne, recept se mi líbí,zapečená ryba v sýrové omáčce,může dobře chutnat.
v sýrové omáčce mi moc chutnal. Včera jsme měli k obědu.
olalá ! tak tohle bude dobrota , ta sýrová omáčka vypadá skvěle !
mě tedy tento recept chutnal, dnes jsem ho dělala k obědu a bylo to moc dobré.
mi vůbec nezachutnal, je to podivná mdlá nechutná ryba.. vyměnila bych ji za něco jiného a mohla by to být dobrota 😉