Pangasius v sýrové omáčce

Filety Pangasia si osolíme a necháme chvíli odpočinout. Mezitím si v pánvi na másle osmažíme nadrobné nakrájenou cibulku, kterou pak vyložíme na pekáček. Na pekáček pokladne na cibulku osoleného pangase. V hrnci si uvaříme omáčku z mléka a sýra, a to tak, že prvně dáme...

Diskuze

9 komentářů

    s
    svesticka1234

    Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.

    e
    evik56

    Proč ne, recept se mi líbí,zapečená ryba v sýrové omáčce,může dobře chutnat.

    a
    aknela11

    v sýrové omáčce mi moc chutnal. Včera jsme měli k obědu.

    x
    xxkouckaxx

    olalá ! tak tohle bude dobrota , ta sýrová omáčka vypadá skvěle !

    r
    rejkova

    mě tedy tento recept chutnal, dnes jsem ho dělala k obědu a bylo to moc dobré.

    D
    doublefantasy

    mi vůbec nezachutnal, je to podivná mdlá nechutná ryba.. vyměnila bych ji za něco jiného a mohla by to být dobrota 😉

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist