92bbfb6bfac60c8adf1c45f86273f0c685d050d9.jpg

Pangasius v bylinkovém obalu

Filety nasolíme z obou stran a obalíme ve smíchané mouce s bylinkami. Poté osmažíme. Podáváme s opečenými brambory, nebo bramborovou kaší či jinou bramborovou variantou.

Diskuze

29 komentářů

    j
    jenetka

    Každý si může dát rybu, jakou chce, do toho bylinkového obalu.

    l
    ladouch

    Mě pangas nevadí, klidně si ho dám.

    m
    martinnatr

    pangase nekupuji, je to odpadní ryba, fuj. Nic proti receptu, jen bych použila třeba tresku.

    g
    glady

    Přestože ryby miluju na jakýkoliv způsob, pangase určitě nemusím.

    s
    slavuska

    pangas mi bohužel vůbec nechutná, kupujeme jenom tresku

    l
    Lucie08

    mnam to je jediná ryba kterou sním a dělám různě:)

    h
    HankaSZ

    tento recept budu dneska zkoušet, chtěla jsem dělat pstruha, ale protože měli v penny akci tak byl vyprodanej:(

    z
    Zuzana2403

    Na zahrádce máme čerstvé bylinky, nahradila jsem ty sušené a opravdu pohádka.

    p
    Peggy89

    ryby mmám ráda na všechny způsoby asi recept vyzkouší

    a
    anna1

    pangasy mam velmi rada ne vsetky mozne sposoby,takze urcite si recept odlozim

    x
    xxkouckaxx

    tak jsme recept vyzkoušeli a nebylo to vůbec špatné !

    x
    xxmilixx

    Pangasiuse kupuji dost často a tohle musím vyzkoušet !

    b
    Beatkaa

    super rychly a urcite aj chitny recept, nabuduce vyskusam… nasa oblubena ryba

    Viky17

    jsem párkrát jedla, tato ryba by mi vyhovovala, že neobsahuje kosti, ale když jsem viděla, co s těmi rybami provádějí, jak je ve Vietnamu chovají, tak se mi dělá nevolno, již je nekupujeme a raději si připlatím za lososa

    i
    inakub

    Recept dělám taky, ryby mám stále ráda v těstíčku jsou rychlé , dobré a levné.

    k
    Karunka

    Rychlé, zdravé, jednoduché a určitě i dobré

    h
    Hoja

    ten mám ráda

    a
    agad

    Dnes jsem si přečetla na idnes něco o chovu pangasů. Moc mě to nenadchlo, kupovala jsem tak dvakrát do roka, ale už zůstanu jen u lososa a pstruha.

    b
    brontik

    v bylinkovém obalu jsem ještě nejedla

    r
    Reesie

    To vypadá moc hezky 🙂 Pangasiuse mám ráda na přírodno se zeleninou. Je to lehké a dobré jídlo. Děkuju za recept, určitě vyzkouším.

    p
    puntik

    rybu taky dělám, hlavně proto, že je bez kostí a můžou to i děti bez strachu, že si zapíchnou kost

    d
    donbasek

    To vypadá moc dobře. Recept určitě vyzkouším. Já upravuji Pangase nejčastěji s dušenou zelninou, manžel ho má zase rád na pánvičce do zlatova.

    j
    jitkaji

    Ten mame radi,ale posledni dobou celkem pochybuji cim je tam vlastne krmi.

    x
    xxkouckaxx

    to se mi líbí – musím zkusit

    l
    Lucka258

    Pangasiuse mám ráda..mňam 😉

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist