Pangasius v bylinkovém obalu
Filety nasolíme z obou stran a obalíme ve smíchané mouce s bylinkami. Poté osmažíme. Podáváme s opečenými brambory, nebo bramborovou kaší či jinou bramborovou variantou.
Ostružinovo-hruškový džem s ořechy
2 hodiny středně těžké
Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce
2 hodiny středně těžké
Pikantní těstovinový salát s masem
2 hodiny středně těžké
Luxusní vepřové řízky na calvadosu
2 hodiny středně těžké
2 hodiny středně těžké
1 hodina snadné
1 hodina snadné
2 hodiny středně těžké
Filety nasolíme z obou stran a obalíme ve smíchané mouce s bylinkami. Poté osmažíme. Podáváme s opečenými brambory, nebo bramborovou kaší či jinou bramborovou variantou.
Každý si může dát rybu, jakou chce, do toho bylinkového obalu.
Mě pangas nevadí, klidně si ho dám.
pangase nekupuji, je to odpadní ryba, fuj. Nic proti receptu, jen bych použila třeba tresku.
Přestože ryby miluju na jakýkoliv způsob, pangase určitě nemusím.
pangas mi bohužel vůbec nechutná, kupujeme jenom tresku
mnam to je jediná ryba kterou sním a dělám různě:)
tento recept budu dneska zkoušet, chtěla jsem dělat pstruha, ale protože měli v penny akci tak byl vyprodanej:(
Na zahrádce máme čerstvé bylinky, nahradila jsem ty sušené a opravdu pohádka.
ryby mmám ráda na všechny způsoby asi recept vyzkouší
pangasy mam velmi rada ne vsetky mozne sposoby,takze urcite si recept odlozim
tak jsme recept vyzkoušeli a nebylo to vůbec špatné !
Pangasiuse kupuji dost často a tohle musím vyzkoušet !
super rychly a urcite aj chitny recept, nabuduce vyskusam… nasa oblubena ryba
jsem párkrát jedla, tato ryba by mi vyhovovala, že neobsahuje kosti, ale když jsem viděla, co s těmi rybami provádějí, jak je ve Vietnamu chovají, tak se mi dělá nevolno, již je nekupujeme a raději si připlatím za lososa
Recept dělám taky, ryby mám stále ráda v těstíčku jsou rychlé , dobré a levné.
Rychlé, zdravé, jednoduché a určitě i dobré
ten mám ráda
Dnes jsem si přečetla na idnes něco o chovu pangasů. Moc mě to nenadchlo, kupovala jsem tak dvakrát do roka, ale už zůstanu jen u lososa a pstruha.
v bylinkovém obalu jsem ještě nejedla
To vypadá moc hezky 🙂 Pangasiuse mám ráda na přírodno se zeleninou. Je to lehké a dobré jídlo. Děkuju za recept, určitě vyzkouším.
rybu taky dělám, hlavně proto, že je bez kostí a můžou to i děti bez strachu, že si zapíchnou kost
To vypadá moc dobře. Recept určitě vyzkouším. Já upravuji Pangase nejčastěji s dušenou zelninou, manžel ho má zase rád na pánvičce do zlatova.
Ten mame radi,ale posledni dobou celkem pochybuji cim je tam vlastne krmi.
to se mi líbí – musím zkusit
Pangasiuse mám ráda..mňam 😉