Pangasius se zeleninou a sýrem

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Filety pangasia nasolíme a ochutíme kořením na ryby. Vložíme do rozpuštěného másla na pánev. Osmahneme z obou stran jen krátce a přidáme zmrzlou zeleninu. Podlijeme kapkou vody a necháme dusit přibližně 10 minut. Ke konci rozpustíme na...

Diskuze

23 komentářů

    nova2

    Zajímavý inspirativní recept k vyzkoušení.

    m
    mipal

    Pangasia nekupujeme od doby, kdy jsem četla, v jakých podmínkách se chová.

    o
    ostrowid

    Je to rybička trochu bez chutě ale tento recept by ji mohl oživit

    s
    svesticka1234

    Výborný recept. Doma všem chutnal. moc doporučuji :-))

    l
    ladouch

    Pangase nesnáším, je to vodnaté a blátivé a v této konmbinaci by to u nás nikdo nejedl.

    k
    karkulkaa

    vypadá zaujímavo, oplatí sa vyskúšat…

    f
    Fiona60

    tak to bych nesnědla. Pangacius je jak bláto. A s tou zeleninou, to ne.

    m
    MANKAMAR

    VÝBORNÝ RECEPT . TAKÉ JE VÝBORNÝ PANGAS SE ZEL. FAZOLKAMA ZAPEČENÉ SE SMETANOU

    1
    11789

    Velmi zajímavý recept, určitě recept, co nejdříve vyzkouším.

    a
    aknela11

    pangassa – jsou vynikající – mám tuto rybu velmi ráda – hlavně že nemá kosti

    y
    yutinkaca

    tento recept nevypadá vůbec zle, už vím, co bude k večeři

    d
    Darkwood

    Rybu pangasius mám ráda, takže tohle určitě vyzkouším;)

    h
    helenadon

    dobře kombinovaná ryba s přílohou

    x
    xxkouckaxx

    pangasia jsem přestala kupovat – poslední dobou je samá voda !

    k
    krockovapavla

    A tyto filety jsou taky moc dobré a také moc dobře chutnají na jazyku.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist