pangasius.jpg

Pangasius na másle s kmínem

Každý kousek ryby osolíme, pokmínujeme a obalíme lehce v hladké mouce. Na pánvi rozehřejeme máslo s olejem a rybu z obou stran opečeme. Na talíři pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou. Podáváme s vařenými bramborami nebo bramborovou kaší a zeleninovým salátem.

Diskuze

3 komentáře

    j
    jankac

    Pangásius už roky nekupujem.

    nova2

    Také dělám a je moc dobrý.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Pangasius na másle s kmínem je dobrý i když se říká, že to není moc kvalitní ryba.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist