pangas.jpg

Pangas v pekanovém obalu s parmezánem

Do kastrolu dejte omyté a osušené porce ryb, zalijte je těsně k povrchu horkou vodou, přidejte bobkový list, nové koření, celý pepř, šťávu z ½ citrónu a kousek citrónové kůry, můžete přidat i několik větviček estragonu a zvolna vařte (táhněte, voda nemá bublat) 10 minut....

Diskuze

6 komentářů

    nova2

    Velice zajímavý a inspirativní recept na pangase.

    s
    sumka55

    Pangas v pekanovém obalu s parmezánem, pangase kupuji často tento recept neznám, určitě stojí za to vyzkoušet

    l
    lucik21

    Pangas v pekanovém obalu s parmezánem určitě vyzkouším

    j
    jankac

    Pangas v pekanovém obalu s parmezánem ma oslovil, výborný nápad.

    l
    ladouch

    Dobré, ale parmezán nemusím.

    b
    Bobina1

    Pangas v pekanovém obalu s parmezánem jsem nejedla.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist