panenka-s-cervenym-zelim-352x198.jpg

Panenka s červeným zelím a jablky

Na sádle zpěňte nakrájenou cibuli, zasypte ji cukrem, promíchejte a nechte cukr zcela rozpustit. Přidejte nakrájené zelí, podlijte vínem, osolte a zvolna duste doměkka. Podle potřeby podlévejte, ale teprve tehdy, když je tekutina téměř vyvařená. Ke konci zelí zalijte citrónovou šťávou....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist