Ovoce v rumu s cukrem
Ovoce omyjeme a zbavíme stopek. Hrušky a jablka oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Okapané ovoce skládáme po vrstvách do větší sklenice anebo kameninové nádoby, každou vrstvu prosypeme cukrem. Pak vše zalijeme rumem a v chladném místě necháme odležet.
Tento recept se mi líbí. Určitě jej vyzkouším.
Ovoce nakládané v rumu miluju, i když spíš používám jiné druhy.
Opilé ovoce na chladnější večery – je to skvělé , doporučuji !
zajímavý recept, možná že ho někdy vyzkouším 🙂
je to strašně dobré a taky opilé ! návštěva se oblizovala až za ušima !
Tento recept je opravdu vynikající a dobrý.
Zajímavý recept. Ten musím vyzkoušet. Díky za něj.
Tohle děláváme, když máme nějakou tu oslavu a nám to chutná ! 🙂
Opilé ovoce je výborné, ale pozor je velmi zrádné.
myslím si že nejsme vybíravý,tak proč nezkusit vše co se nabízí
Ovoce v rumu jsem párkrát dělala,ale u nás to moc nefrčí…
pro děti to určitě není, ale pro dospělé je to dobrota
mno tak nevím jestli tohle je vhodné pro děti:D:D:D
tak to by mohla být bašta , ale dětem bych to asi nedala
v rumu – skvělá dobrota a ta nálada potom