ovesna-kase_1.jpg

Ovesná kaše se skořicí a banánem

Do kastrůlku dáme mléko, přidáme ovesné vločky a necháme cca 15 minut „odležet“. Poté za stálého míchání přivedeme k varu a přidáme vanilkový a krupicový cukr. Mícháme dokud směs nezhoustne. Po zhoustnutí odstavíme, dáme do misek, posypeme skořicí, lehce polijeme rozpuštěným máslem a ozdobíme banánem.

Diskuze

7 komentářů

    Stanislava Nováková

    Vydatná snídaně, která skutečně nastartuje do pěkného dne.

    s
    sumka55

    Ovesnou kaši s banánem to je určitě zdravá krmě a já ji můžu, ale ne často

    j
    jankac

    Ovesná kaše se skořicí a banánem je veľmi zdravá.

    l
    lidka2

    S ovesnou kaší bych doma neuspěla a ani mě podobné recepty nelákají.

    l
    lucik21

    Ovesná kaše je moc dobrá, dělávám si ji

    b
    Bobina1

    Ovesnou kaši s banánem bych mohla zkusit.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist