ovcacke-rizky-352x198.jpg

Ovčácké řízky s brynzou a petrželkou

Plátky masa naklepejte, osolte a potřete máslem. Brynzu rozmíchejte s nasekanou petrželkou. Na plátky masa natřete z jedné strany brynzu, přeložte napůl a sepněte párátkem nebo jehlou. Řízky obalte v trojobalu a usmažte na rozpáleném oleji z obou stran doměkka. Podávejte s bramborami nebo bramborovou kaší a s hlávkovým...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist